Globalizarea compasiunii (II)

    Spuneam în postul preccedent despre fotoreporterul care a pozat copilul din Sudan şi s-a cărat mai departe. Pare inuman de inexplicabil. Da’ uite că toate au o logică. E o logică bolnavă, dar tot logică este. Omul a plecat repede pentru că poza aia de premiu Pulitzer (până şi Premiul Nobel pentru cea mai letală armă ar părea mai justificat decât premiul pentru poza aia, dar asta e…) pentru a fi sigur că nu există nici un confrate cu ceva similar înaintea lui. O poză ca aia poate face bani mulţi sau nimic. În funcţie de cât de repede o poţi vinde. Iar fotoreporterul a ales între a fi om şi a minimiza riscul detronării de către competiţie. A avut succes. În ochii lumii în care trăim, succesul se măsoară în bani, notorietate, premii, chestii de-astea. După standardele impuse de madam Ionescu, fotoreporterul cu pricina e un om de succes. Iar eu ştiu că după standerdele impuse de madam Ionescu, bat câmpii.

    Cele mai vechi chestii din care ne putem prinde cât de cât cum e specia noastră făcută sunt din vremea sumerienilor şi egiptenilor. Era la fel ca acum. Aceeşi competiţie pentru a ajunge în vârful lanţului trofic, acelaşi fel absolut egoist şi strict individual de a gândi, fel creator de personaje de succes. Absolut nimic nou sau propriu vremurilor pe care le trăim. Iar pentru cât de mare era lumea pe vremea aceea, la fel de globalizat totul. Şi la fel de justificat de alegerile făcute de madam Ionescu de la parter.

    Dacă stau bine să mă gândesc, dictatura nu a existat niciodată. Hitler a fost ales prin alegeri libere, Napoleon a fost adus la putere de soldaţii săi, Alexandru Macedon a făcut tot prăpădul iraţional susţinut de către oamenii săi, Ceauşescu a fost aclamat sincer de către români, şi comunismul sau fascismul sau toate aberaţiile istoriei au apărut pentru că o mare masă de oameni, majoritatea oamenilor, au vrut aşa. Până şi inchiziţia s-a menţinut ca instituţie pentru că a fost acceptată de către oameni. Toate apariţiile de demenţi şi ideologii sau practici bolnave în istorie sunt, de fapt, felul în care vor cei mai mulţi dintre oameni să fie lumea în care trăiesc. Povestea cu bieţii oameni care se lasă păcăliţi de nu ştiu ce mari şmecheri, nu ţine. Omenirea a trăit, trăiește și va trăi într-o democrație perpetuă în care marea majoritate a oamenilor decide mereu cum vrea să fie lumea în care trăiește. Că iese bine sau rău e o pură chestiune de alegere așa cum alege fiecare dintre noi în ceea ce privește propria sa viață.

    Faptul că madam Ionescu de la parter e sensibilă rău la toate nenorocirile lumii ăsteia a adus și bani publicației care a cumpărat poza și bani fotografului care a vânat-o și premiul Pulitzer și tot ce este de admirat, de pus pe piedestale și în conturi bancare, pentru că madam Ionescu de la parter este cea care definește opțiunile politice, economice și morale ale lumii. Ea este cea care l-a făcut pe fotograful cu pricina să opteze pentru a lăsa copilul în plata Domnului și a fugi repede cu trofeul în dinți, ea este cea care îl determină pe soldatul de la mii de kilometri de casa ei să apese pe trăgaci, ea este cea care face ca prin toate coșurile de fabrici și prin toate țevile de eșapament să curgă otrava care ne otrăvește planeta. Pentru că dincolo de orice sensibilitate a ei, madam Ionescu este cea care cumpără cam tot ce se poate cumpăra, pentru audiența ei se bate toată mass-media, pentru a o fermeca, a o cuceri, a o face să bage mâna în buzunar.

    Vroiam să scriu despre altceva. Oarecum legat de povestea asta. Dar pentru că cineva de pe Dune cu nume de râu dat de gali se mira tare de cât de cinic a fost fotograful ăla, am să mai scriu povești despre Pământ și ființele care mișună pe-aici.

77 Responses to “Globalizarea compasiunii (II)”

 1. stefan macovei Says:

  am citit cu interes jocul dvs lingvistic :)
  nu faceti abuz de lipsa de logica.
  madam ionescu este, in mod ridicol, peste tot.

  personal cotizez cu cuvinte grele la un forum d p google:
  http://groups.google.ro/group/Clubul-Traducatorilor/browse_thread/thread/18f3b99b4a3753db

  cele bune
  sm

 2. alecs a12a lahovari Says:

  sunteti un om de treaba!!cum rame=ane ku masoneria
  ???

 3. vlllad Says:

  Cinism sau neutralitate axiologica? Antropologii care studiaza o comunitate din interior au o deontologie care include principiul non-interventionismului in cultura respectiva, in pofida incalcarii drepturilor omului, intrucat respectivele comunitati (in general primitive) au propriile norme etc. si nu le putem noi impune valorile noastre occidentale.
  Salvand acel copil fotograful nu ar fi contribuit cu nimic la ameliorarea foametei din Sudan care afecteaza probabil mii de copii ca si el. Cu toate acestea, l-ar fi facut mai uman.
  Cred ca fotografia a fost facuta pentru setea de sange a salbaticilor civilizati. Dar mai cred ca astfel de imagini pot creste “awareness-ul” asupra unor grave probleme pe care le credeam de mult disparute.

 4. Metalshrine Says:

  Si totusi…madam Ionescu este cea care dicteaza lumii cum trebuie sa fie sau stirile de la ora crimei sunt cele care ii dicteaza madamei Ionescu cum trebuie sa gandeasca? Eu cred ca varianta a doua este cea reala. Tin minte intamplari de pe vremea ceausescului cand astfel de imagini chiar socau in sensul de a nu mai dori sa le vezi. In nici un caz de a te hrani spiritual din ele. Sa se fi schimbat madam Ionescu intre timp? Eu cred ca da. A fost schimbata de noua media democrata si libera de prejudecati…

 5. Diego Says:

  Gloomy tales how to write the perfect essay “I do see the same disappointment in my children, that I am so busy I can’t come to this or that, that I felt when my mother was working here,” admits Miranda. She feels eternally torn between the demands of the next generation and the extraordinary legacy of 15 previous ones.

 6. crystal car care Says:

  When you schedule mobile car service, on the other hand,
  the goal is to get your car repaired as if you had taken it to the
  local car service centre. s from Wolfsburg having it all
  their own way, the French decided to take them on with the 1980.

  An example is the Car Care Council, which is
  also the source of information for the “Be Car Care Aware” consumer education campaign that promotes
  the benefits of regular vehicle care, maintenance and
  repair to consumers.

 7. Lauren Says:

  I’m on work experience strode xenical generico orlistat world Suarez is back and they look an even more threatening team with him in the fold. He had played on Wednesday against Manchester United in the Capital One Cup, showing that his fitness was good and he continued his constant running here.

 8. Colin Says:

  Cool site goodluck :) approve hard buy effexor xr without a prescription inheritance start Combined with “modest” tax rises targeting the better-off, such as reforming the system of tax relief on private pensions and some changes to disability benefits, the commission says £5bn could be raised.

 9. Tilburg Says:

  I came here to work gravity bimatoprost generic fedex no prescription waving The company also said it would sell its services business,including National Veterinary Services, Dechra LaboratoryServices and Dechra Specialist Laboratories, to PattersonCompanies Inc for 87.5 million pounds ($129.77 million)in cash.

 10. Mary Says:

  I hate shopping buy cozaar online John McCoach, president of market operator TMX Group Ltd’s small-cap TSX Venture Exchange, said his organization hasasked Canada’s securities regulators to consider allowing apublic company’s existing shareholders to participate in privateplacements.

 11. Isabel Says:

  Have you read any good books lately? geodon 80 mg cap But Musk says any inconveniences of the Hyperloop pale in comparison to a “traditional” high-speed rail line which is subject to weather, is noisy, and takes up huge swaths of land. And, of course, there’s the massive cost of laying down not-even-best-in-class bullet train tracks, which partly got this Hyperloop feedback loop started.

 12. Justin Says:

  Can I take your number? turf zetia buy jonas Vawter used an earlier prototype of the leg to climb 103 stories of the Willis Tower last year. The latest version has dramatic software improvements that allow him complete independence and a seamless range of motion directed by his thoughts.

 13. Ethan Says:

  Through friends cheap ibuprofen Both the Arlington police and fire departments were called to the scene. But neither is expected to conduct long, intensive investigations because Rosy Esparza’s death was believed to be an accident.

 14. Carlos Says:

  Can you put it on the scales, please? methotrexate and misoprostol Cardiac arrest isn’t the same as a heart attack, although the term “heart attack” is often mistakenly used to describe cardiac arrest. Heart attacks are caused by a blockage that stops blood flow to the heart, according to the heart association.

 15. Brooklyn Says:

  Yes, I play the guitar celecoxib price However, please note - if you block/delete all cookies, some features of our websites, such as remembering your login details, or the site branding for your local newspaper may not function as a result.

 16. Kaden Says:

  Sorry, you must have the wrong number nizagara vs silagra Ho described a focused, intelligent and calm young man. As the circle around him grew to include human rights activists, WikiLeaks representatives and others, Ho said, Snowden kept his head and made his own decisions.

 17. Darius Says:

  Did you go to university? generic minoxidil vs rogaine On this week’s Daily News Fifth Yankees Podcast, Mark Feinsand sits down with reliever Dave Robertson to chat about his recent shoulder injury, Mariano Rivera’s impressive September workload, the Yankees’ chances of reaching the postseason as well as last week’s rookie hazing.

 18. Jerrold Says:

  What’s the current interest rate for personal loans? minoxidil topical “The Fed botched its message in June and is trying to undo that mistake. The data does not suggest that the economy can make it on its own,” he said, adding that once the Fed begins tapering purchases, reversing course becomes tricky.

 19. Elton Says:

  Photography generic wellbutrin xl pulled A statement from the IAF released yesterday boasted the following: “We used accelerant to burn the major electrical cables at five junction points throughout the complex, and doused and lighted a pallet of electrical fittings and wires. More than twelve hours later the fire is still burning. It put smiles on our faces.”

 20. Freddie Says:

  I live in London is it safe to buy diflucan online The Essentials option is available on Lite, Basic and Standard Internet plans. Plucknette-Farmen said customers who limit usage to 5 gigabytes a month can receive an $8 discount and customers who limit use to 30 gigabytes a month can receive a $5 discount through the “Essentials” plan,

 21. Ariana Says:

  I’m doing a masters in law imovane 7.5 overdose They noted that short sleep duration has been linked previously with a higher incidence of health problems such as overweight, obesity, high blood pressure and high cholesterol levels. As a result, these findings are ‘consistent with the hypothesis that short sleep duration is directly associated with cardiovascular disease risk’.

 22. Payton Says:

  Very Good Site online pharmacy cod bimatoprost IT SEEMS CLEAR TO ME THAT THE U.S. DOES NOT WANT SNOWDEN BACK.  I’LL BET OBAMA PERSONALLY ASKED PUTIN TO KEEP SNOWDEN ON ICE AND QUIET.  IMAGINE IF RUSSIA ACTUALLY SENT SNOWDEN BACK TO THE U.S.,  THEN THE U.S. GOVERNMENT WOULD HAVE TO:

 23. Delbert Says:

  How many are there in a book? combined where to buy avanafil phrase The S&P 500 utilities sector, down 1.1 percent, led the day’s decline as the yield on the benchmark 10-year U.S. Treasury note rose to a two-year high, making the highest dividend-paying stocks less attractive.

 24. Clark Says:

  I sing in a choir question insects cost of wellbutrin xl 300 energy indifference China now has to foster greater consumption by putting more of national income in the hands of families. This shift would not be a disaster – China should still be able to grow by 6pc plus - but it is a big comedown, given the misplaced expectations that the economy could grow at 10pc indefinitely.

 25. Ariana Says:

  I came here to work price of zetia They were among a group of about 35 students on their way to attend a summer camp at the West Valley Christian School in West Hills, near Los Angeles. Pastor Glenn Kirby said the surviving students would now be returning home to China.

 26. Henry Says:

  A staff restaurant 25 mg amitriptyline tablets I like to reiterate that they will not let cash piling up in corporations if they have the chance to develope, further develope and invest in new ventures basing upon the conditions of market, competition and profit and loss projection etc. Their core mission is to maximize profit for the corporations.

 27. Scottie Says:

  Who would I report to? bimatoprost purchase “When you go out and are productive on the field, people want to hear what you’ve got to say. Your teammates want to know what goes through your mind (and) they want to hear from you,” Wilson added. “You automatically become a leader at that point. It’s up to you to take that role. That’s a role that I’m looking forward to having.”

 28. Salvador Says:

  Could I take your name and number, please? amitriptyline 10mg for migraines kb Croatia also plans to sign agreements worth millions ofdollars in 2014 for exploration and exploitation of gas and oilin the Adriatic and onshore, Economy Minister Ivan Vrdoljak saidearlier in July. (Reporting by Petar Komnenic; Writing by Maja Zuvela, editingby William Hardy)

 29. Gregorio Says:

  Where do you live? generic femara To really solve the problem, Nutt said, the international community needs to invest in helping governments build a system to track vital statistics. But while improving the statistics could very well scoot along efforts to save children’s lives, it’s not always an easy cause to sell.

 30. Monroe Says:

  I was made redundant two months ago zopiclone dosage 7.5 mg Clayton said his son-in-law Melet Antonakos sold computer software to hospitals and doctors’ offices, while Kimberly shuffled the three children to their many activities. The children were 16-year-old Olivia, 14-year-old Mills and 11-year-old Anastacia.

 31. Eblanned Says:

  Which year are you in? zetia online More than 180 charters have taken root around the city, especially in neighborhoods underserved by high-quality district schools. They educate 70,000 kids, with another 50,000 on waiting lists, because charters — especially a cluster of high-performing ones — have outpaced traditional public schools in achievement.

 32. Orlando Says:

  Sorry, you must have the wrong number mechanism prescription drug abuse klonopin tunnel “We are delighted to honor the accomplishments and careers of ‘Hoops’ and ‘OC,’ true legends in their own time. These two senior members of the basketball writers have furthered college basketball and the student athletes during distinguished careers,” said Doris. “They have served their profession in exemplary fashion with style and grace that is a model for aspiring sports writers, and for student-athletes as they prepare for their post-college careers.”

 33. Sammie Says:

  Why did you come to ? vigora cadila His brother was married to Susan Bliss, immortalised by a pink iris named in 1922. There is also a ‘Duke of Bedford’ (1922) and somewhere a pretty lavender called ‘Phyllis Bliss’ (1919) which is on Anne’s most-wanted list. “Generally, Bliss didn’t name irises after people,” Anne says. “He always said he didn’t want to discard a friend.” So it is especially intriguing to know who ‘Mrs Valerie West’ was.

 34. Herman Says:

  Could I ask who’s calling? revatio for sale Another northern senator added a provision to the bill that would allow some of the money allotted for southern border security to be transferred elsewhere . The amendment, sponsored by Sen. Susan Collins, R-Maine, strikes the requirement that 90 percent of the funds in the border plan go to the southwest border. It also requires that the funding be allocated based on risk, with no specific amount allocated for either the southern or northern border.

 35. Damian Says:

  What sort of work do you do? buy cheap suhagra “We look forward to working with NASA and KSC leadership in the coming months to finalize the details of this transaction in a way that will provide the greatest benefit to incoming commercial aerospace businesses,” Space Florida President Frank DiBello said in a statement.

 36. Bradley Says:

  I’m sorry, he’s yagara side effects Pension plan finances have improved in 2013, with statesmaking greater contributions just as the stock market pushedpension assets to record levels. In 2012,pensions in aggregate had enough assets to cover 73 percent oftheir liabilities.

 37. Rayford Says:

  Could you ask her to call me? revatio 20 wirkstoff No-one ever thought that this vast country could move from authoritarianism to democracy without a hitch but this lurching push-me-pull-you transition is worse than it needed to be. And all the time the desperate problems of poverty are getting worse.

 38. Benny Says:

  Whereabouts are you from? womenra sildenafil tablets Disgraced former Christian Dior designer John Galliano has issued an apology - not for his shocking anti-Semitic statements caught on camera in Paris - but for ‘upsetting people.’ Amid the fallout from shocking accusations of anti-Semitic slurs and assault and his dismissal from the House of Dior, the 50-year-old has reportedly taken advice from his close friends and is seeking treatment for alcohol addiction, according to fashion insider Suzy Menkes.

 39. Paige Says:

  Through friends doctoral theses Francis plans to ride through the center of the city in an open-air vehicle, instead of the traditional bulletproof popemobile used for papal tours – a reflection of his informal style and desire to be closer to the people, even if it causes security concerns, says Norberto Padilla, professor at the Pontifical Catholic University of Argentina and acquaintance of the former archbishop of Buenos Aires.

 40. Richie Says:

  I’ve got a very weak signal essay on postal service in india “Whichever high esteem we hold Neil Armstrong for his lofty place in history and epic moonwalk, it seems our own memories are so short that we totally forgot he’s been dead for a year and change,” the article said.

 41. Randell Says:

  I’m only getting an answering machine best essay.com HD Moore, a well-known hacking expert and chief researcherwith the security software maker Rapid7, said such protectionsmean “the bar is a little bit higher,” but that certainly won’tdiscourage hackers from trying to break the new technology.

 42. Edwardo Says:

  I’m a housewife research paper science fair “The good news is that they now have a more solid estimateof reserves,” said John Foreman, a geologist and former boardmember of Brazil’s oil regulator, the ANP. “The other side ofthat though is that the potential amount of oil they are workingwith is now a lot smaller.”

 43. Jeffery Says:

  Very Good Site write thesis abstract “From the day tabeo arrived in Toys”R”Us stores nearly one year ago, we were incredibly pleased by the response from our customers who were excited to bring home a sophisticated, yet affordable, kid-safe tablet for the whole family to enjoy,” said Richard Barry, Executive Vice President, Chief Merchandising Officer, Toys”R”Us, Inc. “We are committed to continually evolving our products, and over the past year have spent considerable time talking to parents and children to help us enhance their tabeo experience. The result is tabeo e2, which features a bigger screen, better resolution and faster performance, plus quality, kid-friendly content and flexible controls to keep kids safe online. We are delighted to deliver this new and improved tablet to our valued customers just in time for the upcoming holiday season.”

 44. Isreal Says:

  We were at school together introduction of mobile phones essay Throughout the trial, Kilpatrick’s lawyers denied the ex-mayor committed any wrongdoing, arguing he didn’t have as much influence over contracts as the government claimed he did, and that he never steered any work to Ferguson.

 45. Nestor Says:

  Will I be paid weekly or monthly? how do i write a thesis statement Reminders that a market for Hernandez merchandise still exists loomed over the day. Signage inside Gillette Stadium and on a water tower in the neighboring parking lot has been paid for by eBay, the online commerce company. The popular website has seen a variety of Hernandez products draw interest in recent days.

 46. Tanner Says:

  Will I have to work on Saturdays? levofloxacin 500 mg reviews Cash flow - which came to 203 million euros beforerestructuring - was helped by such dividends and other gainsthat will not be repeated in the second half. The net lossnarrowed to 428 million euros from 818 million.

 47. Royal Says:

  I’m not sure accutane best moisturiser uk Penrose, 27, who lives in Salt Lake City and is now in remission, was visiting family in California when she tossed the bottle into the ocean. At the time, she was recovering from surgery and chemotherapy.

 48. Kirby Says:

  We’re at university together cheapest tamoxifen uk The move came after President Barack Obama faced intense scrutiny from “birthers” about his eligibility to be president. Born in 1961 to an American mother and Kenyan father, Obama in 2011 released his birth certificate, which says he was born in the U.S. state of Hawaii.

 49. Patricia Says:

  Hello good day buy nolvadex online uk Biotech alfalfa is approved for commercial production in the United States. But many foreign and domestic buyers require that supplies not be genetically modified, and the possible presence of GMO modified alfalfa in export supplies could result in lost sales for U.S. farmers.

 50. Sonny Says:

  i’m fine good work cheap fluticasone If Ardagh does not get the green light by January13, it will have to repay the senior secured 5% EUR250m 2022sand 4.875% USD420m 2022s in full, as well as USD700m of 7%USD850m 2020 senior notes at 101 plus accrued and unpaidinterest.

 51. Landon Says:

  i’m fine good work accutane patient uk “It’s been so damn negative in there all week anyway,” he went on. “I have made two trips and they’ve been a little negative. I’m kind of waiting for it. I’m going to have some fun with it. You know, I’m not in the grave yet. I’m going to have more opportunities ahead of me in my mind.”

 52. Lonnie Says:

  Not in at the moment nexium tires for sale ** Britain embarked on its largest privatisation in decadeson Thursday as the government unveiled plans to sell themajority of the near 500-year-old state-owned Royal Mail postalservice. The Department for Business said a stock marketflotation would take place in coming weeks, giving the public achance to buy into the postal network.

 53. Heath Says:

  I don’t like pubs order rogaine online uk The Anses said it had received several reports of serious cardiovascular side-effects, and cited the death of a 16-year-old girl from cardiac arrest that was “very likely” due to her consumption of energy drinks.

 54. Harland Says:

  In a meeting buy ipratropium bromide uk Alice Gruppioni, 32, had been married just three days when she was struck and killed while walking the Southern California boardwalk with her newlywed husband Saturday night, her family in Bologna told Italian news agency LaPresse.

 55. Ryan Says:

  I can’t get a signal misoprostol buy uk “Outbidding the Chinese on a copper asset in Africa is yourfirst sign that you’ve struck a bad deal,” said one insider, whonoted that Chinese companies are very comfortable operating inAfrica and own a wide array of projects across the continent.

 56. Gabriel Says:

  Children with disabilities misoprostol 200 mcg buy online Samuel Tombs, of Capital Economics, said the firm July and August PMI readings suggested the pace of growth in manufacturing has accelerated from 0.6pc in the second quarter of the year to 2pc in the third quarter. Such a robust performance would point to stronger UK economic growth than the 0.7pc in the three months to June.

 57. Felton Says:

  Do you need a work permit? methocarbamol high blood pressure “He’s spent the last three years taking £3bn from patient care to spend on a pointless re-organisation of the NHS. At the same time, £1.8bn has been cut from council budgets for older people’s care. This is now backing up through England’s A&E departments.”

 58. Bonser Says:

  I love this site dapoxetine assay “China’s copper output increased in September, with smeltersraising their operational rates as the weather cooled down, andbecause TC/RCs (processing fees) were very high,” said analystChunlan Li of consultancy CRU in Beijing.

 59. Cleveland Says:

  I love this site best price seroquel xr “They started frisking us and said: ‘Where’s your money? Where’s your drugs?’ — we had smoked a bit of weed — ‘Where are your weapons?’ And at that point, this adrenaline of fight or flight just exploded in my body. I was like, ‘Oh f—, we’re f—ed!’,” an emotional Cumberbatch told the Hollywood Reporter.

 60. Freddie Says:

  Looking for a job order nolvadex pct Ortiz said he had not spoken with Dempster since Thursday’s story in USA TODAY Sports, in which the Red Sox slugger was quoted as saying he did not agree with Dempster’s hitting Rodriguez with a pitch.

 61. Clyde Says:

  I’d like to apply for this job can i buy orlistat over the counter uk Italian industrial output was much weaker than expected inJuly, falling 1.1 percent and undermining expectations that thecountry might emerge from its longest post-war recession in thethird quarter.

 62. Leopoldo Says:

  I love the theatre clindamycin hcl 300 mg is used to treat what Al Qaeda’s Iraqi affiliate was forced underground in 2007 but has since regrouped and earlier this year merged with its Syrian counterpart to form the Islamic State of Iraq and the Levant. That group has claimed responsibility for attacks on both sides of the border.

 63. Tilburg Says:

  I hate shopping order ivermectin canada “It’s just simple economics — supply and demand. The jobs are there. There are just more master’s and MBAs out there now. You really need to get out there and differentiate yourself,” he said.

 64. Harlan Says:

  I’ll put him on price of retin-a cream The 63-year-old did not rule out another try for the White House in 2016, but Perry’s decision not to run again for his current post likely clears the way for longtime Texas Attorney General Greg Abbott to make a serious run at the Republican gubernatorial nomination in the March primary.

 65. Alex Says:

  Another service? venlafaxine cardiac safety “I feel more comfortable at the line of scrimmage. We are moving the ball, we are converting third downs and I think all that plays a big factor,” he said. “And we have great guys on the team that are making plays for me. I wouldn’t say that I am doing anything special.”

 66. Brooke Says:

  What sort of music do you like? lasix 40mg Some anti-censorship groups warn that Mr Cameron is coming dangerously close to restricting freedom of speech with his plans to block certain internet searches and outlaw simulated images of rape.

 67. Rudolph Says:

  I’d like to change some money where can i get amoxicillin for my cat That same year, JPMorgan suffered what Masters called a”rookie” loss in illiquid coal markets estimated to have costthe bank as much as $250 million. She was also enraged by thepublication of an internal conference call on which she told thegroup’s 600 traders that competitors were “scared shitless”.

 68. Freddie Says:

  I came here to work renova buy online uk The plan would complicate a Verizon bid, perhaps pushing thecompany to raise its offer price, but industry insiders say thatis far from assured Rogers and Birch Hill would win approvalfrom the federal government.

 69. Barry Says:

  I live in London lasix dosage for congestive heart failure The first path for the Obama administration is to ask the Security Council for a mandate to intervene. Regarding Libya in 2011, the Council voted to authorize the use of force to defend the Libyan people against the violence of the Qaddafi government. Qaddafi had few supporters among governments around the world and it was relatively easy to form a consensus against him.

 70. GeraldeLent Says:

  The Uni Tutor Custom made Essays
  Composing
  Products provides
  completely
  investigated educational perform,
  accurately
  annotated and referenced, and
  penned towards your
  specific.

  essay writing service

 71. Michaelcaway Says:

  Dumps - cheap dumps, free dumps

 72. EmilyMat Says:

  Самые дающие слоты
  Игровые автоматы Вулкан

 73. Gears of war 3 xbox one cheats Says:

  internet download manager 5.19 crack…

  Varujan Pambuccian …

 74. Harry potter chamber secrets audiobook free online Says:

  java application for windows 8.1…

  Varujan Pambuccian …

 75. Thomastatty Says:

  Кран балка опорная 3 2 т заказать - Кран подвесной 2 купить, Кран подвесной 6 3 т

 76. Edwardnam Says:

  строительство загородных домов - строительство домов из оцилиндрованного бревна, строительство деревянных домов

 77. LarryLep Says:

  wikipedia reference hydraruzxpnew4af union

Leave a Reply